Аз, като купих моята беше с Текнорот. Не знам, кога ги беше сменял предния, ама за по-малко от година сдадоха багажа. Според мен са пълен шит.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Носачи Алфа 159
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеАз, като купих моята беше с Текнорот. Не знам, кога ги беше сменял предния, ама за по-малко от година сдадоха багажа. Според мен са пълен шит.
Ами какви да слагам тогава като и с TRW вече брах ядове?159 SW 2.4 Jtdm 2007
156 TS 1.8 1999
Avensis SW 2.2 D4D 2011
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщениеИ каква стана тя сега-аз тъкмо щях да си купувам от Истанбул пълен комплект носачи,че и за 156-цата и се оказа,че и Текнорот били боклук!
Ами какви да слагам тогава като и с TRW вече брах ядове?
Между другото има огромна разлика при 156-та между TRW-o, което се продава по магазините и оригиналните, които са пак OEM TRW. Изпитал съм го лично и повече никога няма да купя нещо по-различно от "рикамби оригинали", независимо, че е по-скъпо - те си избиват парите.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеЩе си вземеш оригинални и няма да имаш ядове.
Между другото има огромна разлика при 156-та между TRW-o, което се продава по магазините и оригиналните, които са пак OEM TRW. Изпитал съм го лично и повече никога няма да купя нещо по-различно от "рикамби оригинали", независимо, че е по-скъпо - те си избиват парите.
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеЩе си вземеш оригинални и няма да имаш ядове.
Между другото има огромна разлика при 156-та между TRW-o, което се продава по магазините и оригиналните, които са пак OEM TRW. Изпитал съм го лично и повече никога няма да купя нещо по-различно от "рикамби оригинали", независимо, че е по-скъпо - те си избиват парите.
разскърца след два месеца и около 800 км. пробег.Смениха ми го по гаранция,но след още месец същото се случи и с втория.И него го смениха,но загубеното време и нерви си останаха за моя сметка.Така,че сега пак съм си с ТРВ и ще видим какво ще се случи.То в тоя свят на ментета във всякя сфера на живота, кое аджеба е "рикамби оригинали" освен ,че така пишеше и на моите?159 SW 2.4 Jtdm 2007
156 TS 1.8 1999
Avensis SW 2.2 D4D 2011
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщениеТо в тоя свят на ментета във всякя сфера на живота, кое аджеба е "рикамби оригинали" освен ,че така пишеше и на моите?
Ей така например трябва да изглежа опаковката на оригинален съединител, а не брендирана като валео, лук..мук и пр.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 17:29.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеТова, което е в бяла опаковка и няма марка, а само трите лога - alfa-fiat-lancia
Ей така например трябва да изглежа опаковката на оригинален съединител, а не брендирана като валео, лук..мук и пр.Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 00:52.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеАха и е произведено в Турция , според надписа под трите лога ,баркода и оригиналния номер!Направо си е "оригиналдъ"!!!
Comment
-
Колегата 136 написа цена за долни носачи 550-600 лв в ауто италия. Това предполагам е на брой а не за двата?
П.С. Някой разбра ли как се сменя смотания преден тампон на долния носач. Валцован еLast edited by LYBRAtor; d.m.y г., 13:23.'05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеАха и е произведено в Турция , според надписа под трите лога ,баркода и оригиналния номер!Направо си е "оригиналдъ"!!!Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
Comment